Laatste nieuws..

 

WandelWol

 

foto Wandel Wol

 

Lees meer!

 

Vergoedingen

Wilt u weten of u verzekerd bent voor de behandelingen?

Kijk dan op www.loop.nl!

 

Zilver Sokken

Zilver in sokken? In de verzorging wordt zilver al vaker toegepast. Denk aan bijvoorbeeld de branddeken, waterfilters. Nieuw is echter de toepassing in de sok!

Lees meer!

 

Sandalinos

Ontwerp eigen slipper op maat!

www.sandalinos.nl

Klik dan hier!

 

Plan hier uw Afspraak

klikhier

Rene de Wijse Podologie

Best4Feet® comfortsokken met X-s tatic®

Best4Feet® comfortsokken met X-static® ter behandeling van schimmelinfecties en zweetvoeten worden net als andere katoenen sokken gedragen. Best4Feet® sokken zijn geschikt voor de diabetische voet, ter voorkoming van wondjes of schimmelinfecties.

Ter behandeling van een schimmelinfectie dienen de Best4Feet® sokken consequent te worden gedragen tot de schimmelinfectie volledig is geheeld. Door in een vroeg stadium weer over te gaan op normale sokken kan de infectie weer snel opleven.

Ook voor de behandeling van zweetvoeten is het regelmatig dragen van Best4Feet® sokken aan te bevelen. De speciale vezel in de sok stimuleert de verdamping zodat de zweetvorming al gauw wordt gereduceerd. De lastige geur die gepaard gaat met de zweetvorming verdwijnt over het algemeen al binnen een uur.

Best4Feet® sokken zijn warmte regulerend en houden uw voeten in de winter warm en in de zomer koel.

Best4Feet® sokken zijn comfortabel, kunnen in de wasmachine worden gewassen (bij 40 graden met dezelfde kleuren, niet geschikt voor de droger) en zijn geschikt voor het dagelijkse gebruik.

In het belang van het zelfstandig desinfecterende effect van de sokken adviseren wij om de sokken dagelijks te wisselen. Dat geldt ook als u Best4Feet® alleen maar ter preventie draagt.

De sokken zijn in de maten M, L, en XL in de volgende uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar:

  • Heavy Duty (werk/wandel sok); zwart
  • Zilversokken (dun katoen); zwart en wit
  • Footy's (kousevoetjes); zilver
 Lent2
 Lent
 
 Millingen ad Rijn
Millingen a/d Rijn
 
Oosterhout
Nijmegen (Oosterhout)
 
Zutphen
Zutphen
 

Bekijk onze

Privacyverklaring