Laatste nieuws..

 

Nieuwe medewerker

Mijn naam is Roy Gieling en ik ben geboren en getogen in Didam. In 1996 ben ik afgestudeerd als Podotherapeut aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Vanaf 1997 tot januari 2017 heb ik praktijken gevoerd in Ede en omgeving. Daarnaast ben ik werkzaam geweest als docent aan de Academie voor Podologie op de onderwerpen Diabetische Voet en Kinderpodologie. Op maandag in de even weken werk ik voor René de Wijse op de locatie in Zutphen..

 

foto Lex Louwrier

 

Vergoedingen

Wilt u weten of u verzekerd bent voor de behandelingen?

Kijk dan op www.loop.nl!

 

Zilver Sokken

Zilver in sokken? In de verzorging wordt zilver al vaker toegepast. Denk aan bijvoorbeeld de branddeken, waterfilters. Nieuw is echter de toepassing in de sok!

Lees meer!

 

Sandalinos

Ontwerp eigen slipper op maat!

www.sandalinos.nl

 

Plan hier uw Afspraak:

 

klikhier

Vergoedingen

Op dit moment vergoeden de meeste zorgverzekeraars, met of zonder verwijzing van de huisarts, geheel of gedeeltelijk podologische zorg. U kunt dit in uw polisvoorwaarden nakijken.

 

Beroepsvereniging

LOOP (Landelijk Overkoepelend Orgaan voor de Podologie) heeft in een beroepsprofiel beschreven waar de Register-Podoloog zich aan moet houden, evenals de beroepscode. Naast het profiel staan ook de opleiding en de attitude van de Register-Podoloog en de regels omtrent praktijkvoering en het kwaliteitsbeleid beschreven (www.loop.nl).

 

Vergoeding

Controleer hier of uw zorgverzekeraar de behandelingen vergoed.

 Lent2
 Lent
 
 Millingen ad Rijn
Millingen a/d Rijn
 
Oosterhout
Nijmegen (Oosterhout)
 
Zutphen
Zutphen
 

Bekijk onze

Privacyverklaring

René de Wijse Podologie

T: 026 - 327 35 46   |   M: 06 - 53 58 77 71  |  E: renedewijse@planet.nl