Laatste nieuws..

 

WandelWol

 

foto Wandel Wol

 

Lees meer!

 

Vergoedingen

Wilt u weten of u verzekerd bent voor de behandelingen?

Kijk dan op www.loop.nl!

 

Zilver Sokken

Zilver in sokken? In de verzorging wordt zilver al vaker toegepast. Denk aan bijvoorbeeld de branddeken, waterfilters. Nieuw is echter de toepassing in de sok!

Lees meer!

 

Sandalinos

Ontwerp eigen slipper op maat!

www.sandalinos.nl

Klik dan hier!

 

Plan hier uw Afspraak

klikhier

Podologie

Podologische zolen zijn flexibele zolen die de voeten op een aangename wijze steunen. Door de veerkracht van de elementen waaruit de zolen zijn opgebouwd blijven de voetspieren normaal hun werk doen.

 

PodologiePodologie is bestemd voor

  • Pijnlijke voorvoeten, mogelijk met eelt of eeltpitten
  • Hielsporen
  • Knieklachten
  • Vermoeide voeten

 

Kinderpodologie

Door kinderen met voet- en/of houdingsafwijkingen te behandelen kunnen veel problemen op latere leeftijd worden voorkomen. Het is heel belangrijk dat zij nauwkeurig gecontroleerd en gevolgd worden tijdens hun groei. Voor kinderen tot 12 jaar worden altijd podologische zolen gemaakt. Podoposturale therapie is voor kinderen beneden 12 jaar niet mogelijk. De zooltjes worden door de kinderen als prettig ervaren.

 

Sportpodologie

Sportblessures komen zowel voor bij fanatieke sporters als bij recreatieve sporters. Als je met blessures te maken krijgt is het zaak deze goed te laten onderzoeken en behandelen. De blessures die door een afwijkende voetstand komen, kunnen worden behandelt door de sportpodoloog. Binnen de sportpodologie is het mogelijk om aanpassingen aan de inlegzolen van de sportschoenen te maken. Als dit niet mogelijk is kan er ook een individueel voetbed voor uw sportschoen gemaakt worden.

 Lent2
 Lent
 
 Millingen ad Rijn
Millingen a/d Rijn
 
Oosterhout
Nijmegen (Oosterhout)
 
Zutphen
Zutphen
 

Bekijk onze

Privacyverklaring

Klachtenreglement