Laatste nieuws..

 

Nieuwe medewerker

Mijn naam is Roy Gieling en ik ben geboren en getogen in Didam. In 1996 ben ik afgestudeerd als Podotherapeut aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Vanaf 1997 tot januari 2017 heb ik praktijken gevoerd in Ede en omgeving. Daarnaast ben ik werkzaam geweest als docent aan de Academie voor Podologie op de onderwerpen Diabetische Voet en Kinderpodologie. Op maandag in de even weken werk ik voor René de Wijse op de locatie in Zutphen..

 

foto Lex Louwrier

 

Vergoedingen

Wilt u weten of u verzekerd bent voor de behandelingen?

Kijk dan op www.loop.nl!

 

Zilver Sokken

Zilver in sokken? In de verzorging wordt zilver al vaker toegepast. Denk aan bijvoorbeeld de branddeken, waterfilters. Nieuw is echter de toepassing in de sok!

Lees meer!

 

Sandalinos

Ontwerp eigen slipper op maat!

www.sandalinos.nl

 

Plan hier uw Afspraak:

 

klikhier

Podoposturale Therapie

Door middel van dunne leren therapiezolen, met daarop kurken elementjes van slechts enkele millimeters dik, worden prikkels gegeven aan het centraal zenuwstelsel. Door spieren en pezen onder de voetzool te beïnvloeden, worden spieren in het bovenlichaam (rug, nek en schouders) die te lui zijn geactiveerd en spieren die te hard moeten werken rust gegeven.

Ook kan er elektronisch worden nagegaan of er spierspanningsverschillen in de rugspieren aanwezig zijn. Door deze methode wordt direct ingewerkt op het houdings- en bewegingsapparaat.

 

Therapie 102Podoposturale Therapie is bestemd voor

  • Rugklachten
  • Schouderklachten
  • Nekklachten
  • Hoofdpijnen
 Lent2
 Lent
 
 Millingen ad Rijn
Millingen a/d Rijn
 
Oosterhout
Nijmegen (Oosterhout)
 
Zutphen
Zutphen
 

Bekijk onze

Privacyverklaring

René de Wijse Podologie

T: 026 - 327 35 46   |   M: 06 - 53 58 77 71  |  E: renedewijse@planet.nl